Varegrupper

Handelsbetingelser

Priser og bestilling

Alle vores priser er i danske kroner og inklusive 25% moms.

Aftaler om køb af varer fra vores webbutik anses for endeligt indgået, når en medarbejder har behandlet ordren. Vi tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt leveringssvigt. Eventuelle tilbud gælder så længe lager haves.

Betaling

Varer betales ved brug af Dankort eller Mastercard.

Betalingstransaktionen foregår via betalingssystemet Quickpay, der åbner i et nyt browservindue. På den sikre side skal du indtaste:

  • Kortnummer og udløbsdato. I kortnummeret skal du kun indtaste tallene - ikke de mellemrum, der er vist på kortet. 
  • De tre kontrolcifre. De står på bagsiden af dankortet yderst til højre som afslutning på en længere talrække. OBS! Det er ikke dit bankkonto nummer, som står på bagsiden.

Fortrolige oplysninger

Personoplysninger som navn, adresse, evt. tlf. og e-mail, bruger Webshoppen kun til at sende vare(r) og til information, hvis der skulle opstå uforudsete problemer med leveringen. Personoplysninger vil udelukkende blive brugt internt i Webshoppen og til direkte henvendelse i forbindelse med informationsmateriale o.lign. Sidstnævnte vil kun finde sted med accept, som kan gives til Webshoppen samme sted, som man angiver personoplysninger.

Ordrebekræftelse og levering

Når man bestiller varer i Webshoppen, modtager man en ordrebekræftelse via e-mail. Den indeholder en oversigt over bestilte varer med angivelse af pris, porto og ekspeditionsgebyr samt navn og leveringsadresse.

Levering sker normalt inden for seks (6) arbejdsdage fra bestillingsdagen. Webshoppen leverer primært til danske adresser. Levering til udlandet afregnes efter gældende portoregler.

Fortrydelse og Returnering:

Der er altid 14 dages fortrydelsesret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, bedes du meddele det til os telefonisk eller via mail. Vi refunderer herefter købsprisen til din konto inden for 5 arbejdsdage.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. For at overholde fortrydelsesfristen skal du returnere dine varer senest 14 dage fra den dato hvor du meddeler os at du ønsker at fortryde dit køb. 

Vi refunderer ikke fragtudgifter i forbindelse med returnering. Vi beder dig om at vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen samt en anden form for fejlbeskrivelse.

Du hæfter selv for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at teste varen på almindelig vis, som du ville gøre i en fysisk butik. Er varen brugt kan du derfor ikke forvente at få det fulde beløb, eller noget, retur. 

 

Reklamation

Efter købelovens regler har man en reklamationsfrist på alle købte varer på 24 måneder gældende fra modtagelsesdatoen.

Reklamationsfristen omfatter fabrikationsfejl og mangler. Bliver varen defekt, som følge af almindeligt slid, voldsom leg eller ukorrekt anvendelse, er det ikke omfattet af reklamationsfristen.

Hvis en vare er blevet ødelagt under transporten kan man få tilsendt en ny vare eller vælge at få pengene tilbage.

Ønsker man at reklamere, bør man hurtigst muligt kontakte os. For hurtigere ekspedition bør man have den faktura parat, som man modtog sammen med varen.

Sikkerhed

Ved betaling med kort bliver dine kortoplysninger sendt til en SSL-baseret web-server. Al kommunikation mellem dig og serveren er krypteret. På denne måde er du sikret, at andre hverken har mulighed for at aflytte eller opsnappe de informationer, du indtaster i webshoppen.

Kurven er tom I alt0,00 Vis/Rediger kurv

Jysk Dyrehandel - Frederiksgade 22 - 8000 Aarhus - Tlf: 86202240 - CVR: 3329 3399 Email:jsh@jyskdyrehandel.dk