Varegrupper

Fagmandens fiskefoder

Fagmandens Fiskefoder

Fagmandens fiskefoder er et kvalitets foder, der dækker alle ernærings behov hos dine akvariefisk. Der er et bred sortiment uanset om du har ciklider, neonfisk eller slørhaler og uanset om det er unger eller store voksen fisk. Fagmandens fiskefoder har et vel afbalanceret indhold af vitaminer, mineraler og proteiner, som er med til at forbedre fiskenes immunforsvar.

Prydfisk

Fagmandens tropiske flakes er en flagefoder der passer til alle fisk fra neonfisk til scalare, gurami, molly og barber. Fagmandens tropisk granulat i 0,3-0,5 mm. er et godt suplement til de små fisk som guppy, forktail regnbuefisk, zebrafisk og kuhliål. Tropisk granulat i 0,5-0,8 mm. er god til pragt barber, spenops, neon dværgregnbuefisk og rød eller blå regnbuefisk. Tropisk color flakes er den perfekte flagefoder til fisk som guld gurami, platy, sværddrager og guld barber. Fagmandens Artemia er afskallede artemia æg, som har en meget høj optaglighed og som giver meget stor vækst, og er derfor velegnet til fiskeunger. Brine shrimps er en meget næringsrig kost, der er velegnet til selv kræsne fisk. Tubifex er en næringsrig foder, som er velegnet til discus, scalere, gurami, regnbuefisk og sejlfinmolly. Fagmandens spirulina flakes, er en foder med et højt indhold af spirulinaalger (30%). Der er med til at stimulerer vitalitet og helbred hos dine fisk.

Maller

Fagmandens malle piller er en foder der falder hurtig til bunden, er velegnet til pansermaller/corydoras. Fagmandens grøn foder tabs er velegnet til alle bundfisk som sugemaller, pansermaller og kuhliål. Fagmandens rød foder tabs er velegnet til alle kødædende fisk. Du kan sætte den fast på glasset og nyd dine fisk mens de spiser lige foran dig. Fagmandens spirulina tabs er til alle planteædende fisk, da den har et højt indhold af spirulinaalger. 

Ciklider

Fagmandens cichlide flakes, er en hovedefoder til kødædende ciklider. Den er god hvis du har forskellige størelser ciklider i akvariet. Malawi flakes, er en foder som er tilpasset planteædende ciklider i forskellige størelser. Fagmandens cichlide sticks grøn, er en hovedefoder til planteædende ciklider over 8 cm. Den har et højt indhold af spirulina, som er vigtige for den type fisk. Cichlide sticks rød, er en komplet foder til alle kødædende ciklider, over 8 cm. 

Guldfisk

Fagmandens guldfiske piller 1,5 mm. Er en god foder til slørhaler og guldfisk, der går i akvarie eller bowler. Den er nem at fodre med uden det forurener dit akvarie. Vi anbefaler 3 - 6 piller pr. fisk pr. dag. Fagmandens guldfiske flakes, er en flage foder som er velegnet til guldfisk og slørhaler der går i akvarie, da den flyder på overfladen.

Tips

Du skal fodre dine fisk 1 gang om dagen og give dem 1 faste dag om ugen. Når du fodre skal alt maden være spist på 2 minutter, for at det ikke forurener dit akvarie. Hvis du har et stort akvarie med mange fisk, kan du godt fodre 2 - 3 gange om dagen.

Vandskift ca. 30% skal gøres ca hver 14 dag i akvarier under 100 L. Akvarier over 100 L. Ca hver 3 - 4 uge. Brug altid koldvand når du skifter vand.

 

 

 

 

 

< 1 2 >
Kurven er tom I alt0,00 Vis/Rediger kurv

Jysk Dyrehandel - Frederiksgade 22 - 8000 Aarhus - Tlf: 86202240 - CVR: 3329 3399 Email:jsh@jyskdyrehandel.dk